KANTINE KANTEGA

IT-bedriften Kantega trengte hjelp til å tenke nytt om kantina si.

Vi hjalp dem med planløsning, ny serveringskrok, fargeplan og et lunere og mer hjemmekoselig interiør. 

Kantina hos Kantega var egentlig ny og fin, men flere nye og endrede behov hadde gjort behovet for en omorganisering stort. De trengte et lite kontor til kokken, bedre løsninger på lager, kjøkken og i serveringsareal, samt at lokalet godt kunne bli litt lunere. 

Løsningen ble en relativt enkel ombygging, men hvor de fikk rom til flere høyskap og en lang kjøkkenbenk med mye oppbevaringsplass. Benken rommer både juicedispensere, kaffemaskin, microbølgeovn, kran for boblevann, brødstasjon, suppestasjon og lagring av diverse tørrvarer. Det meste altså! 

I tillegg til en ny planløsning, jobbet vi også med fargepaletten i rommet. Kantina var helt hvit med unntak av noen små innslag av kontrastfarger her og der. Siden rommet er stort og luftig med gjennomlys og mange vinduer, tålte den å males i mørkere farger for å gjøre stemningen litt koseligere. Kantega hadde som mål at kantina skulle føles som kontorets stue, og en lunere fargepalett gjorde nok at de nå er nærmere målet sitt enn de var tidligere.

Prosjektet er ferdigstilt og både kokk og ansatte er strålende fornøyde! Takk for jobben!

Oppdragsgiver: Kantega AS
Status: Ferdigstilt
Type: Ombygging og interiør
Program: Næring
Sted: Solsiden, Trondheim
Arkitekt: 
Ragnhild Førde
År: 2017

© 2016 // Ragnhild Førde Arkitekt mnal

+47 922 17 773