top of page

HVEM MØTER DU?

Arkitekt Ragnhild Førde
Ragnhild Førde
arkitekt mnal

RF Arkitektur holder til i Trondheim og gjør oppdrag innenfor arkitekturprosjektering, interiør, landskap og design.

Kontoret fokuserer på kreative prosesser og inkludering av kunden på et tidlig stadium. Dette gir gode prosjekter som både brukerne og arkitekten er stolte av. 

Kontoret driver jeg selv, men ved anledning er jeg glad i å samarbeide med dyktige kolleger. Alt ettersom hva de ulike prosjektene krever, setter jeg sammen team som passer til oppgaven. Min faste samarbeidspartner Runa Bjørke finner du nærmere beskrevet under. 

Ta kontakt, så tar vi en prat!

Samarbeidspartnere

Runa fra Bjørke Arkitektur
Runa Bjørke
sivilarkitekt mnal

Runa driver Bjørke Arkitektur, er en knallgod arkitekt og uvurderlig samarbeidsparter for RF Arkitektur. Hun har mange års erfaring i bransjen i tillegg til en spesiell interesse for brukermedvirkning - og at arkitektur både skal kunne brukes og nytes.

Les mer om Runa og hennes arkitektur med mening på www.bjorkearkitektur.com

annelisebjerkan.jpeg
ingjerd-4-2.jpeg
FASTING ARKITEKTER AS

Fasting Arkitekter startet sin virksomhet i 1976, og har siden da vært et kjent Trondheimskontor med erfaring med alt fra reguleringsplaner, utredninger, utstillinger, og byggprosjektering. I dag er hovedvekten av oppdragene eneboliger, fritidshus, utstillinger og andre mindre prosjekt. Uansett størrelse har de som mål å gi oppdragsgivere høy arkitektonisk kvalitet innenfor gitte økonomiske rammer, samtidig som de er opptatt av at prosjektene skal fungere i et positivt samspill med stedet de bygges, og bidrar til å gi dem (mer!) karakter og stedstilhørighet. 

AnneLise Bjerkan og Ingjerd Flatvad har bøttevis med erfaring og et spesielt godt blikk for de ordentlig lure og gode løsningene! 

Les mer om deres arbeid på www.fastingarkitekter.no

Vi har slått oss sammen!

Etter seks år med solodrift i RF arkitektur, har jeg nå etablert et større og sterkere arkitektkontor sammen med Runa Bjørke og Fasting Arkitekter. Vi skal fortsatt jobbe med det vi liker aller best sammen med alle dere flott huseiere og håndverkere, og gleder oss til fortsettelsen. Så følg med på Kikimora Arkitekter! 

Hurra for Kikimora Arkitekter!
Logo Kikimora med undertekst_HVIT.png

KONTAKT

Besøksadresse:

Fosenkaia 3 - inngang fra baksida

+47 922 17 773

Hei og takk for forespørselen! Du hører fra meg så snart jeg kan. Ha en fortsatt fin dag!

bottom of page