top of page

TILBYGG OG

OMBYGGING TV12

Et 60-tallshus med mange etasjer, mange rom og mange dører, har blitt et luftig og rullestolvennlig hjem som vil vare livet ut. 

Rehabilitering, ombygging og tilbygg til et eldre hus som skulle oppdateres til dagens standard og være en bolig man kan bo i livet ut. Innslag av gjenbruk vitner om tidligere tider og bevarer husets sjel, samtidig som utstrakt bruk av tre og mye dagslys gjør huset varmt, lunt og luftig. 

I tilbygget ligger nytt inngangsparti, bad og soverom. Alt er rullestoltilgjengelig og dermed ganske romslig. Soverommet er stort og luftig, og kan også brukes som stue dersom behov og bruk endrer seg eller yngre generasjoner tar over huset. I gamlehusets førsteetasje er det åpnet opp mellom stue og kjøkken, og bestefars tilbygg er renovert med ny terrasse på taket. 

Den opprinnelige adkomstveien var lang og tung å måke på vinteren. For å få bedre og rullestolvennlig adkomst, og plass til en god garasje, ble adkomsten flyttet til baksiden. Slik ble også store deler av den mest attraktive siden av hagen beholdt og husets opprinnelige uttrykk og arkitektur er godt synlig fra veien.

Ta kontakt for mer informasjon.

Oppdragsgiver: privat
Status: Ferdig
Type: ombygging,

rehabilitering og tilbygg
Program: Bolig
Sted: Trondheim
Team: Ragnhild Førde og

Byggmester Hans Helseth AS
År: 2017 - 2020

bottom of page