© 2016 // Ragnhild Førde Arkitekt mnal

+47 922 17 773

HAGE STOKKANHAUGEN

Carport og oppgradering av uteareal for å få bedre tilgjengelighet til alle deler av hagen, en ny veranda og bod, og en mer inviterende inngangssituasjon.

Denne eneboligen ligger i et boligområde hvor husene ligger ganske tett og med stor høydeforskjell mellom de ulike uteområdene tilknyttet eiendommen. Oppdragsgiver ønsket seg en generell oppgradering av hele hagen, dobbel carport, en lysere, bedre og mer åpen trapp opp fra parkering til hovedinngang, bedre trappeløsninger rundt huset, og en solingsveranda på sørveggen. I tillegg ønsket de seg en bod for å sysle med planter og klestørk under tak. Som en del av skisseprosjektet utarbeidet vi flere ulike forslag med hver sine kvaliteter. Alle løsningene fokuserer imidlertid på å trekke hagen ned mot veien, lage en åpen plass foran trappa fra carporten, og holde høydene nede ved for eksempel å trekke gelenderet et godt stykke inn fra kanten på carporten.

Oppdragsgiver: Privat
Status: Pågående skisseprosjekt
Type: Landskap
Program: Uteareal / carport
Sted: Stokkanhaugen, Trondheim
Arkitekter: Ragnhild Førde,

Hans Eriksson og Bjørke Arkitektur
År: 2016-